Forrett:
Laksekanape
Rekecoctail
Kamskjell
Hovedrett:
Heilsteikt ytrefilet m/ferske grønnsaker,løk og champ,peppar/bearnaise saus
Diverse steik (rein-,okse-,svinesteik) m/ferske grønnsaker.
To ganger servering(fat)
Biffsnadder m/salat og valgfri potet
Viltgryte m/salat,ris og brød
Fatsevering steikt fjellørret med tilbehør
Velg mellom fløytegratinert,kokt eller bakt potet.
Rømmegraut- og spekematbord
Koldbord etter avtale.
Dessert:
Vaniljeis m/varme bjørnebær og eggelikør
Vaniljeis m/varm sjokoladesaus
Is m/multer og lakkalikør
Multekrem m/krumkaker
Fruktsalat m/krem
Frukost: kr.75,- pr.pers.
Sal av mineralvatn, øl og vin.
Ta kontakt for pristilbod.