Damvoktaren mat og drikke

Forrett:
Laksekanape
Rekecoctail
Kamskjell

Hovedrett:
Heilsteikt ytrefilet m/ferske grønnsaker,løk og champ,peppar/bearnaise saus
Diverse steik (rein-,okse-,svinesteik) m/ferske grønnsaker.
To ganger servering(fat)
Biffsnadder m/salat og valgfri potet
Viltgryte m/salat,ris og brød
Fatsevering steikt fjellørret med tilbehør
Velg mellom fløytegratinert,kokt eller bakt potet.
Rømmegraut- og spekematbord
Koldbord etter avtale.

Dessert:
Vaniljeis m/varme bjørnebær og eggelikør
Vaniljeis m/varm sjokoladesaus
Is m/multer og lakkalikør
Multekrem m/krumkaker
Fruktsalat m/krem

Frukost: kr.75,- pr.pers.
Sal av mineralvatn, øl og vin.

Ta kontakt for pristilbod.